Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 13-06: YUPquiz – MatchMaand – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106
13 juni 2019 6:30 pm - 9:30 pm

Datum evenement: Donderdag 13 juni 2019
Tijdstip evenement: 18.30-21.30 uur
Datum/tijdstip sluiting inschrijvingen: 13 juni 2019
Locatie evenement: The Fiddler (pub), Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag
Taal evenement: Nederlands
Aantal beschikbare plaatsen: 70
Hoofdcategorie evenement (inspiratie/ontwikkeling/netwerken/fun): Fun

Informatie:

YUPquiz is dé pubquiz voor en door young professionals. De quiz bestaat uit verschillende rondes met triviavragen en een muziekronde. Voorafgaand aan de quiz worden de teams gevormd, bestaande uit young professionals met zoveel mogelijk verschillende achtergronden en werkterreinen. Tijdens de quiz krijgen de deelnemers uiteraard een hapje en een drankje.

Ben jij een muziekkenner? Weet jij veel van geschiedenis of politiek? Of scoor je vooral goed op het gebied van sport? Test je kennis en laat zien wat je in huis hebt bij de enige echte YUPquiz van de MatchMaand, dé pubquiz voor young professionals. De quiz bestaat uit verschillende rondes met triviavragen en een muziekronde. Voorafgaand aan de quiz worden de teams gevormd. Hierbij zetten we zoveel mogelijk young professionals met verschillende achtergronden en werkterreinen bij elkaar, zodat jullie de krachten kunnen bundelen! Tijdens de verschillende rondes leer je jouw teamgenoten goed kennen en kan je tegelijkertijd je kennis laten zien.

Tot slot zal er via een afsluitend spelletje ook één iemand gekroond worden als slimste Young Professional van 2019. En, omdat het anders geen échte pubquiz is, gebeurt dit allemaal uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Overzicht van het programma:

18:30-19:00 – Welkom/inloop
19:00-21:00 – YUPquiz
21.00-21:30 – Afsluitend spel

Praktische informatie:

The Fiddler ligt op de hoek van de Schoolstraat en de Riviervismarkt (tegenover de Grote of Sint Jacobskerk), op 3 minuten loopafstand van de Grote Markt. The Fiddler is  makkelijk te bereiken met de fiets en per tram of bus naar halte Grote Markt (3 minuten lopen), Gravenstraat (2 minuten lopen) of Centrum (8 minuten lopen).

Reservelijst

Zijn de kaarten voor dit event uitverkocht, maar wil je er toch heel graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar match.maand.denhaag@gmail.com o.v.v. “Reservelijst [EVENT NAAM]”. We zetten je dan op de reservelijst. Mochten er afmeldingen zijn, krijg je van ons een mailtje.

Ticket Type Prijs Mandje

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X