5 juni 2018 5:30 pm - 8:00 pm

Datum: 5 juni 2018
Start en eindtijd: 17.30-20.00 uur
Locatie: DVDW Advocaten te Rotterdam
Plekken: 40 personen

Workshop Crisissimulatie 

Een crisis komt altijd onverwacht maar als organisatie kun je zorgen dat je snel op voorsprong komt. Door middel van een crisissimulatie word je even ondergedompeld in een echte crisis en voel je de druk en spanning die daar bij horen. Tijdens de simulatie krijgen de deelnemers (die gezamenlijk een crisisteam vormen) dezelfde startinformatie en daarnaast specifieke rolinformatie en mediaberichten. Daarna is het de taak van het crisisteam om zich te richten op het delen van relevante informatie, het verkrijgen van overzicht, het nemen van besluiten en adequate (communicatie)maatregelen om zo de crisis de baas te worden. De simulatie wordt begeleid door trainers van het COT, het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement. Schrijf je nu in voor de crisissimulatie en kom erachter of jij het hoofd koel weet te houden in crisistijd!

Programma:

17.30 uur- 18.00 uur: inloop met snack
18.00-uur – 20.00 uur: simulatie onder begeleiding van het COT
20.00 uur: afsluitende borrel

Praktische informatie:

DVDW Advocaten
Millennium Toren –  lift naar 27e etage
Weena 690
3012 CN ROTTERDAM

Op het aanwezige switchpaneel in de lobby voor de lift ”27” intoetsen, waarna op het beeldscherm uw lift A, B, C of D verschijnt. U neemt de lift die aangegeven wordt op het beeldscherm en stapt uit op de 27e verdieping, waar zich de receptiebalie bevindt van DVDW Advocaten.

Met het Openbaar Vervoer

De Millennium Toren is recht tegenover het Centraal Station van Rotterdam gelegen

Parkeren

Het kantoor van DVDW Advocaten is gevestigd op de 27e en 28e verdieping van de Millennium Toren, gelegen aan het Weena 690. In de directe omgeving van de Millennium Toren kunt u uw auto parkeren in diverse parkeergarages.

Contactpersoon:

Emma Lievense

lievense@dvdw.nl

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X