Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 04-06: Een dag in het leven van de speechschrijver van Mark Rutte – MatchMaand – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106
4 juni 2019 5:00 pm - 7:00 pm inisterie van Financiën, Korte Voorhout 7 (2511 CW, Den Haag)

Datum: 4 juni 2019

Begin- en eindtijd: 17:00 – 19:00

Locatie: Ministerie van Financiën

Taal: Nederlands

Deelnemers: 50

Categorie: Inhoudelijk, informatief & interessant

Een dag in het leven van de speechschrijver van Mark Rutte

Altijd al eens afgevraagd hoe een van Nederlands beste sprekers keer op keer uit zijn woorden weet te komen? Wil jij meer te weten komen over de man die onze minister-president voorbereidt op invloedrijke of politiek beladen presentaties? Kom dan naar deze bijeenkomst.

In dit event maken we kennis met Jan Walravens, de speechschrijver van Mark Rutte. We bespreken hoe zijn werkdag eruit ziet en gaan in op het vak van speechschrijver. Jan Walravens geeft een uniek kijkje in de politieke keuken van Den Haag en neemt je verhalenderwijs mee door de krochten van dit mooie vak.

Programma

17:00 – 17:30 – Inloop

17:30 – 19:00 – Jan Walravens

 

Praktische informatie

Locatie: Ministerie van Financiën, Korte Voorhout 7 (2511 CW, Den Haag)

Parkeren: Parkeergarage Museumkwartier (onder het Tournooiveld), Parkeergarage Plein (onder het Plein) en Parkeergarage Malieveld (onder het Malieveld) bevinden zich op loopafstand van het Ministerie van Financiën.

Reservelijst

Zijn de kaarten voor dit event uitverkocht, maar wil je er toch heel graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar match.maand.denhaag@gmail.com o.v.v. “Reservelijst [EVENT NAAM]”. We zetten je dan op de reservelijst. Mochten er afmeldingen zijn, krijg je van ons een mailtje.

Ticket Type Prijs Mandje

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X