17 mei 2018 6:30 pm - 9:00 pm

Datum: 17 mei 2018
Tijd: 18:00 – 20:30
Locatie: Nieuwspoort
Taal: Nederlands
Beschikbare plekken: 100

Netwerk workshop

Je herkent het wel, een vrijdagmiddagborrel, congres of andere werkbijeenkomst, waar mensen om zich heen staan te loeren op zoek naar een betere gesprekspartner dan hun huidige. Ondertussen verslapt de aandacht op de persoon die daadwerkelijk bij ze staat. Daaruit rijst de vraag: missen we hierdoor niet te veel kansen? Hoe kunnen we netwerken in het moment? of om een hippe term te gebruiken: “hoe gaan we mindfull netwerken?”. In ongeveer 75 minuten zal trainer Daniël Schut je meenemen hierin en zorgen dat jij met toegevoegde waarde het netwerkwalhalla nieuwspoort verlaat.

Daniël Schut
Daniël is verbonden aan training en adviesbureau De Luistervinken. Dit bureau helpt mensen beter te communiceren door training en coaching, advies en gespreksleiding. Daniël heeft dertien jaar ervaring als debattrainer en debatleider. Hij is specialist in argumentatieleer, presentatievaardigheden en persuasieve communicatie. Niet voor niets werd Daniël finalist op zowel het EK en WK debatteren en won hij de Olympische Spelen van het debatteren, de Oxford Intervarsity, tot tweemaal toe. Voor meer informatie zie: http://www.deluistervinken.nl/over-ons

De training wordt gegeven in Nieuwspoort in het centrum van Den Haag. Na afloop van de training volgt een borrel aan het Plein waar je de net opgedane netwerk- en presentatie skills direct in de praktijk kunt brengen. Deelname aan de activiteit is kosteloos.

Programma
18:30 – 18:45  Inloop
18:45 – 19:00  Opening M@tchmaand
19:00 – 20:30  Daniël Schut
20:30 – ??:??  Aansluitende borrel @ Nieuwspoort

Locatie 
Nieuwspoort, Den Haag

 

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X