Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 YTH & Haagsch College: Het Grote Banken College met Joris Luyendijk – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

Op 23 november kan je met een korting van YoungTheHague naar het Grote Banken College van Joris Luyendijk in het Paard van Troje. Nog een voordeel: daarna kan je nog even leuk nakletsen met een drankje van YTH!

Meld je aan via de website van het Haagsch College en voer de YTH kortingscode in: 23YTHWTC275. Dan betaal je slechts €14,75!

Over Joris Luyendijk
Joris Luyendijk zat twee jaar lang ondergedompeld in de wereld van de banken. Insiders lieten hem zien hoe de financiële wereld in elkaar zit. Over deze gesprekken kwam dit jaar de bestseller Dit kan niet waar zijn van hem uit. Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de diepere oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving? In zijn Haagsch College vertelt Luyendijk over zijn bevindingen en reageert hij op de kritiek die hij krijgt. Luyendijk is journalist en antropoloog. Hij schrijft o.a. voor The Guardian en schreef verschillende boeken waaronder de bestseller Het zijn net mensen. Zijn laatste boek is Dit kan niet waar zijn.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X