Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 YoungTheHague zoekt twee nieuwe bestuursleden! – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

Wil jij je inzetten om Den Haag nog interessanter en leuker te maken voor young professionals? Bruis je van de ideeën en zie jij je netwerk graag uitbreiden? Dan is YoungTheHague op zoek naar jou!

Op dit moment zijn er twee vacatures voor bestuursfuncties. Het YTH bestuur bestaat uit 8 young professionals, die wonen of werken in Den Haag. Samen met het bestuur denk je na over de ontwikkeling en verdere professionalisering van YTH. Ook bouw je samen met het bestuur het netwerk verder uit.

We zijn op zoek naar jou voor één van de volgende functies:

Secretaris
Als secretaris help je het bestuur draaiende te houden. Je ondersteunt de voorzitter bij het nastreven van de visie en het beleid van het bestuur. Samen bereiden jullie de tweewekelijkse vergadering voor en als secretaris verzorg je de notulen. Ook onderhoud je contacten met het Haagse netwerk en de alumnivereniging, Old YTH.

Als secretaris:
– Ondersteun je de voorzitter in het besturen van de stichting YTH;
– Onderhoud je contact met de alumnivereniging;
– Ben je verantwoordelijk voor de administratieve zaken binnen het bestuur;
– Heb je een proactieve houding.

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV voor 10 november door naar sanne@youngthehague.nl.

Activiteiten
Als Bestuurslid Activiteiten zet jij je in om Den Haag nog interessanter en leuker te maken voor young professionals. Je zorgt ervoor dat abstracte ideeën worden omgezet in concrete events in samenwerking met andere jongverenigingen, organisaties en vrijwilligers. Want jij bent de link tussen onze partners (o.a. Shell en Gemeente Den Haag) en onze community bestaande uit tientallen vrijwilligers.

Als Bestuurslid Activiteiten:
– Onderhoud je het contact met de partners en jongverenigingen en zet je het partnerschap met hen om in concrete activiteiten;
– Denk en help je mee bij de organisatie van onze events;
– Heb je een proactieve en enthousiaste houding;
– Heb je organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Heb je interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV voor 10 november door naar julia@youngthehague.nl.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X