Van donderdag 19 tot en met zondag 22 januari 2017 brengt Winternachten schrijvers, journalisten, denkers, dichters en publiek samen in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. De 22e editie van het mooiste literatuurfestival van Nederland heeft als motto ‘Is this the real life?’ over wat er is maar verborgen blijft, en over fake – dat wat er niet is maar ons wordt voorgehouden.
Speciale actie voor Young The Hague:

Op vrijdag 20 januari 2017 kun je tijdens Friday Night Unlimited nu voor €17,50 i.p.v €28,50 een avond vol literaire optredens, muziek en film in vijf zalen van Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag meemaken.
Programma:

Op de dag van de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president, presenteert Winternachten Festival in Friday Night Unlimited debatten over onder meer ‘Fictie in tijden van Fake’ met o.a. Michel Faber, Dorit Rabinyan en Tomás Sedláček; ‘Europa in de ogen van vluchtelingen’ met o.a. Tommy Wieringa, Baban Kirkuki en Salena Godden en ‘This is (not) America’ met o.a. Ian Buruma, Colson Whitehead, Arnon Grunberg, Margriet Oostveen en met Stephan Sanders als gespreksleider.

Aan de hand van hitserie ‘House of Cards’ bespreken filmprogrammeur/journalist Gerlinda Heywegen en filosoof Tom Dommisse politieke stijl en representatie van politiek in fictie. Voorafgaand aan een vertoning van de prachtige film ‘Anomalisa’ van Charlie Kaufman & Duke Johnson (Grote Juryprijs 2015, filmfestival van Venetië) gaan de Deens-Nederlandse filosofe Stine Jensen en de Israelische schrijfster Dorit Rabinyan met elkaar in gesprek over identiteit, bewustzijn en liefde.
Tickets:

Met het ticket heb je toegang tot alle schrijversoptredens, concerten, films en events op vrijdag 20 januari 2017. De gesprekken zijn Nederlands- of Engelstalig, dit kun je nakijken op onze website.

Wat: Friday Night Unlimited tijdens het Winternachten Festival 2017
Waar: Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag
Wanneer: Vrijdag 20 januari 2017
Tijd: 20:00 – 01:00
Ticketprijs: €17,50 i.p.v. €28,50
Actie geldig tot: 24 december 2016
Website: www.writersunlimited.nl
.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X