YoungTheHague (YTH) is op zoek naar een nieuw Bestuurslid Activiteiten. Marlous Gordijn heeft met veel plezier deze functie vervuld en wil nu ruimte maken voor een nieuw iemand met frisse ideeën.

Als Bestuurslid Activiteiten zet jij je in om Den Haag nog interessanter en leuker te maken voor young professionals. Jij bent de link tussen onze partners (o.a. Siemens, Shell en Gemeente Den Haag) en onze community bestaande uit tientallen vrijwilligers. Je zorgt ervoor dat abstracte ideeën worden omgezet in concrete events. Daarnaast denk je samen met de rest van het bestuur (acht personen) mee over de ontwikkeling en verdere professionalisering van YTH.

Als Bestuurslid Activiteiten:
• Onderhoud je het contact met de partners en jongverenigingen en zet je het partnerschap met hen om in concrete activiteiten
• Denk en help je mee bij de organisatie van onze events
• Heb je een proactieve en enthousiaste houding
• Heb je organisatorische en communicatieve vaardigheden

Een kleine greep uit recent georganiseerde activiteiten: De Groene Versnelling, Fred-borrel en MeiMatchMaand.

Aanvullende informatie
Als bestuurslid zal je gemiddeld vijf uur in de week besteden aan je werkzaamheden. Zo vergader je o.a. eens in de twee weken op dinsdagavond met het YTH bestuur. Ook ga je YTH vertegenwoordigen op zowel onze eigen evenementen als die van onze partners en de jongverenigingen in ons netwerk.

Voor nadere informatie over de functie Bestuurslid Activiteiten kun je terecht bij Marlous Gordijn: marlous@youngthehague.nl. Ben je geïnteresseerd om het team van YoungTheHague te versterken? Reageren kan door een korte motivatie en je CV te sturen naar mail@youngthehague.nl.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X