Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 One Young World ontmoet YoungTheHague – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

We kijken terug op 3 geweldige dagen One Young World The Hague en een zeer geslaagd community dinner. In het bijzonder bedanken we Petra Tielemans, Sr. Manager Fram Management Support, voor haar inspirerende woorden over nieuwe innovaties in onze Nederlandse argicultuur en efficiënte voedselproductie over de hele wereld. Het diner was een groot succes met heerlijke hapjes van Conscious kitchen Den Haag. Graag bedanken we iedereen die aanwezig was bij deze inspirerende avond.

Het is een hele eer dat wij onderdeel mochten zijn van One Young World 2018. Een ding is zeker, er is nog veel te doen. Als OYW2018 ons iets geleerd heeft, is het dat wij enorm geprivilleerd zijn om als jonge professionals te wonen en werken in deze stad.

Let’s build a better world, together!

  

 

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X