Maak jij de allermooiste sfeerfoto’s? Vind je het leuk om items te filmen? En kan je ook nog monteren? Dan is het communicatieteam van YTH op zoek naar jou!

Het communicatieteam van YTH is verantwoordelijk voor de communicatie en promotie van activiteiten voor young professionals in Den Haag. Dit doen we onder andere via verschillende social media kanalen en websites. We willen graag op creatieve wijze content produceren die onze followers en lezers aanspreekt. En daar hebben we jouw hulp, met name op het gebied van video en montage, bij nodig.

Als nieuwe beeldkoning(in) ga je meedraaien in het communicatieteam. Hier krijg je alle ruimte om YTH in beeld te brengen op jouw manier. We houden van mensen die out of the box denken en staan open voor goede ideeën. Het communicatieteam bestaat uit ondernemende young professionals die ongeveer 1x per maand met elkaar vergaderen. Daarbuiten werken we in wisselende samenstelling aan de communicatie en promotie van YTH events. Dit alles uiteraard op vrijwillige basis (gemiddeld 5-10 uur per maand).

Dus, lijkt het jou leuk om bijvoorbeeld interviews op te nemen met bekende Hagenaars en Hagenezen, een vlog te maken tijdens de volgende Fredborrel, of misschien heb jij zelf wel hele goede creatieve ideeën? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur je motivatie, CV en eventueel een eigen filmpje dat je in het verleden hebt gemaakt naar teun@youngthehague.nl

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X