Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 YTH zoekt nieuw bestuurslid communicatie – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

Als dynamisch netwerkplatform zijn wij continu in beweging. Ook dit jaar staan er weer een hoop nieuwe activiteiten op de planning. Deze willen wij uiteraard goed promoten! Wil jij de bekendheid van YoungTheHague in Den Haag versterken en sta je bekend om jouw creatieve ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als bestuurslid communicatie:

  • Ben jij eindverantwoordelijk voor alle communicatie van YoungTheHague.
  • Draag jij zorg voor de social media kanalen, het vullen en onderhouden van de website en regelmatig versturen van de nieuwsbrief.
  • Beschik jij over communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • Draag jij zorg voor een goede match tussen middelen, vrijwilligers en activiteiten binnen het eigen werkveld.
  • Ben je een teamplayer en werk je samen met andere bestuursleden aan de groei van YoungTheHague.
  • Stel je de juiste prioriteiten en kun je goed zelfstandig werken.
  • Heb je een achtergrond in communicatie/marketing en/of aantoonbare interesse in het vakgebied (kennis van mailchimp en wordpress is een pré)

Wil jij je Haagse netwerk uitbreiden? Vind jij het leuk om mee te denken over hoe we Den Haag nog aantrekkelijker kunnen maken voor young professionals om te wonen/werken? Grijp dan deze mooie kans! 

Stuur voor 25 maart een mail met je motivatie naar mail@youngthehague.nl

Meer informatie over YoungTheHague vind je hier.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X