MatchMaand 2019:

Den Haag is dé stad waar je kunt netwerken: de overheid, de politiek en het bedrijfsleven vind je hier op één plek. Helaas blijkt netwerken buiten jouw eigen bubbel soms toch wat moeilijk. Je herkent het wel, een vrijdagmiddagborrel, congres of andere werkbijeenkomst, waarbij je alleen met mensen van jouw eigen sector spreekt. En dat terwijl netwerken buiten je eigen sector zo ontzettend nuttig kan zijn! Want misschien ontmoet je wel iemand die jou kan helpen aan de volgende stap in je carrière..

De MatchMaand is het netwerkevenement in mei en juni voor en door Young Professionals in de publieke en private sector, dat een platform biedt voor kruisbestuiving tussen alle partijen. Via verschillende evenementen kun jij verschillende skills verbeteren en leer je andere Young Professionals kennen uit het bedrijfsleven en de overheid. Daarnaast zijn alle activiteiten van de MatchMaand gratis te bezoeken.

Onze activiteiten:

  • 16 mei: Netwerkworkshop “van small talk naar big talk”. Bij Daniël schut leer jij de skills om jezelf te presenteren in een netwerkgesprek.
  • 17 mei: het is nooit te laat om nieuwe vrienden te maken bij Fred. Speciaal voor de matchmaand is er een Match Maker editie.
  • 21 mei: Het internationale MatchMaand evenement: communication skills, leer anderen te overtuigen.
  • 27 mei: Daniël Schut heeft al 13 jaar ervaring als debattrainer en debatleider; deze ervaring deelt hij graag met jou in een cursus debatteren.
  • 4 juni: Hoe is het om de speechschrijver van Mark Rutte te zijn? Dit is jouw kans op een kijkje in zijn werkende leven.
  • 6 juni: In deze deep dive laat Arjan Widlak van Stichting Kafkabrigade  zien hoe de informatiearchitectuur de overheid blind heeft gemaakt voor de problemen van burgers en onmachtig om fouten te herstellen en maatwerk te leveren.
  • 11 juni: Wil jij het geheim leren waardoor je positief naar fouten kunt kijken? De foutenfabriek leert het je!
  • 13 juni: Hoe goed is jouw algemene kennis? Test het en leer tegelijkertijd nieuwe mensen kijken bij de Pubquiz.

De agenda wordt mogelijk nog aangevuld met nieuwe events!

De inschrijving start op 26 april 2019 om 12.00 uur. Vorig jaar waren veel activiteiten binnen 24 uur vol, dus schrijf de datum alvast in je agenda en check het Facebook-event.

Het is nooit te laat om nieuwe mensen te leren kennen. MatchMaand 2019: mis het niet!

De MatchMaand wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers: Wouter de Nie, Olga de Vries, Júlia Orti, Jens Nijenhuis, Rosalie Willemsen, Nicole Bokern, Odhran Hutchinson, Kayleigh van der Burg, Denise Nettenbreijer en Vera Berghout.

En met behulp van onze sponsors: