MatchMaand 2018: FOMO, the fear of missing out

Iedereen is tegenwoordig bang om iets te missen, zowel in het echte leven als online. Minstens 25x per dag check je Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram om te voorkomen dat je net die cruciale update mist. En dat vinden we normaal. We vrezen om niet aanwezig te zijn op hippe feestjes of festivals. Je mist kennelijk ook iets wanneer je geen gebruik maakt van alle mogelijkheden die het leven je biedt: de mogelijkheid om een jaar de wereld rond te reizen, de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten, de mogelijkheid om zoveel mogelijk uit je baan te halen en je verder te ontwikkelen. Niks doen is ‘not done’.

Welkom in de belevingswereld van onze generatie en maak kennis met FOMO: ‘The fear of missing out’. Maar geen zorgen: de MatchMaand, het netwerkevenement in mei en juni voor en door Young Professionals in de publieke en private sector, biedt een perspectief en zorgt ervoor dat je niks mist. Alle activiteiten van de MatchMaand zijn gratis te bezoeken en de organisatie is druk bezig met het afronden van het programma wat binnenkort op de website wordt geplaatst.

Een greep uit onze activiteiten:

  • Wees niet langer bang om te netwerken, bij Daniël Schut leer jij dé skills om nieuwe mensen te leren kennen;
  • Je overleeft straks een crisis na de crisissimulatie van het COT;
  • Vrees niet langer om aan het kortste eind te trekken: de workshop van De Onderhandelcoach maakt van jou een goede onderhandelaar;
  • Oei! Is de Bitcoin hype geheel langs je heen gegaan? Wij leren je van alles over crypto currency zodat je de volgende bubbel niet mist;
  • Omdat jij nu.nl om het uur checkt, is onze pubquiz je kans om te laten zien hoeveel jij weet;
  • Weet je nog steeds niet wat Graphic Facilitation is? PBLQ helpt je op weg!
  • Het is nooit te laat om nieuwe vrienden te maken op de Fredborrel.

De inschrijving start op 30 april 2018. Vorig jaar waren veel activiteiten binnen 24 uur vol, dus schrijf de datum alvast in je agenda.

Het is nooit te laat om nieuwe mensen te leren kennen. MatchMaand 2018: mis het niet!

De MatchMaand wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers:
Robin Bleichrodt, Emma Lievense, Femke Kok, Júlia Ortí, Odhran Hutchinson, Olga de Vries, Wouter Schelfhorst, Sacha Horvath, Sari Holtland, Yvonne van Zummeren en Wouter de Nie.

Voor vragen over de MatchMaand kun je contact opnemen met Emma Lievense: lievense@dvdw.nl