Op donderdag 21 november organiseert YoungTheHague in samenwerking met de gemeente Den Haag een speciaal event over Het Nieuwe Werken en ICT in onze hofstad in Spaces, het spectaculaire Rode Olifant gebouw. Dit gebouw is sinds april dit jaar geopend en biedt de young professional van nu allerlei mogelijke tools op het gebied van werken zoals unieke en van alle gemakken voorziene vergaderruimtes, flexibele werkplekken en nog veel meer.

De voorzitter van dit evenement is niemand minder dan Danny Mekić, meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland, expert op het gebied van social media en ICT en vaak te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. In diverse break-outsessies wordt na een plenaire discussie verder gepraat onder leiding van diverse hosts over ICT en Het Nieuwe Werken.

Natuurlijk hebben we ook aan de inwendige mens gedacht en sluiten we de avond af met een uitgebreide borrel met heerlijke hapjes en drankjes zodat we niet met een lege maag naar huis gaan!
Ook moet er naast al dat serieuze gepraat worden gelachen! Daarom hebben we niemand minder dan Haagse Lama & cabaratier Martijn Oosterhuis bereid gevonden het event op donderdag 21 november a.s. met wat humor af te sluiten. Hij geeft een half uur lang een exclusieve sneak preview van zijn nieuwe show en zal ook de netwerk challenge (waarmee je een leuke prijs kunt winnen!) begeleiden.

Het programma:

17.30 – 18.00 uur: Ontvangstborrel
18.00 – 18.10 uur: Welkomstwoord door dagvoorzitter Danny Mekiç
18.10 – 18.25 uur: Wethouder Rabin Baldeswingh over De Digitale Agenda van de gemeente Den Haag
18.25 – 18.40 uur: Plenaire discussie met o.a. Jim Stolze (TedX) en Martin Pronk, aan de hand van 2 à 3 geselecteerde tweets/posts op Facebook vooraf ingezonden door de bezoekers, o.l.v. de dagvoorzitter
18.40 – 19.10 uur: Workshops o.l.v. experts op gebied van ICT/HNW met Jim Stolze met een Q&A over Het Nieuwe Werken en wanneer je on- en offline zou moeten zijn, Martin Pronk over hoe je social technology optimaal kunt inzetten voor je carrière, Matthijs Smeele over de zin en onzin van public wifi in Den Haag en Serge de Beer over hoe ICT je leven kan laten vergemakkelijken).
19.10 – 19.30 uur: Feedback deelsessies en uitnodiging borrel
19.30 – 20.30 uur: Borrel, gelegenheid tot napraten en netwerken.

Deelname is gratis dus meld je snel aan! Enne, vergeet je smartphone en/of tablet niet mee te nemen.

Spaces_FB.jpg

Sprekers

Op 21 november zijn onder andere aanwezig:

 

Danny Mekić (dagvoorzitter)

Danny_mekic.jpgDanny Mekic’ (26) richtte op 15-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf op. Hij werkt nu vanuit zijn bedrijf NewTeam als multi-disciplinaire expert voor non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties. Naast zijn vaste werkzaamheden is hij regelmatig te zien in de media.

 

Jim Stolze

399px-Jimi_Stolze.jpg

Jimi Stolze is een Nederlands schrijver en ondernemer.
Hij is de organisator van TEDxAmsterdam en sinds 2011
vertegenwoordiger van TED-conferenties. Ook is hij investeerder
in startende bedrijven via The Founder Institute en is hij een van de bestuurders van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Martin Pronk

martinpronk.jpgMartin Pronk is directeur van noclichés | digidoen en adviseert en begeleidt organisaties in de publieke, semi-publieke en profitsector op het gebied van (online) marketingcommunicatie en social technology. Daarnaast verzorgt hij regelmatig workshops en inspiratiesessies.

Wat tot voor kort nog als een hype werd gezien, is nu voor steeds meer mensen en organisaties een serieus onderwerp geworden: social media.Martin Pronk geeft in een korte workshop met veel interactie inspirerende tips en laat in vogelvlucht de mogelijkheden zien.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X