Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 YTH doet mee tijdens NLdoet! Jij ook? – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

Op 15 en 16 maart is het NLdoet: de landelijke vrijwilligersdag van het Oranjefonds. YTH doet hier aan mee door het organiseren van een talentendag voor kids. Wat wilde jij als kind later worden ‘als je groot was’? Brandweerman? Politieagent? Dierenarts? Welke kansen waren er voor jou? Kon jij je dromen najagen?

Het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Jongeren uit Haagse aandachtswijken, vaak met laagopgeleide of niet-werkende ouders, hebben niet altijd een goed idee wat er qua carrière allemaal mogelijk is. Door op jonge leeftijd in contact te komen met mensen uit het bedrijfsleven of de overheid kunnen zij zich een beeld vormen van de verschillende carrièremogelijkheden. De jongeren kunnen zich op deze manier bijvoorbeeld ideeën vormen over wat ze later willen worden en welke schoolvakken ze daarvoor moeten kiezen.

Talentendag YTH voor kinderen uit Moerwijk en Transvaal

Met de Talentendag van YTHforTheHague en YTH Knowledge op zaterdag 16 maart 2013 geven we jongeren uit Haagse aandachtswijken de kans om in contact te komen met jullie, young professionals! Jullie krijgen de kans om je kennis en ervaring in te zetten voor een goed doel en over te brengen op anderen. We doen dit door 1-op-1 begeleiding in uitdagende en interactieve workshops.

Wil je een inspiratie zijn voor kinderen? En wil je de kennis en ervaring die jij hebt opgedaan in jouw carrière overdragen aan Haagse jongeren? Wil je hen laten weten wat er allemaal mogelijk is, en welke opleidingen je daar bijvoorbeeld voor nodig hebt? Kom dan op zaterdag 16 maart naar de Talentendag van YTHforTheHague en YTH Knowledge!

Doe mee en meld je aan!

Datum en tijden: zaterdag 16 maart 2013 van 9.00 uur tot 13.30 uur, inclusief lunch en aansluitend een borrel.

Locatie: Binck5Hoog, Binckhorstlaan 36

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X