Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 YoungTheHague Kenniscafé: Work-Life Balance (vol) – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

Hoe staat het met jouw balans tussen werk en privé?

Woensdag 28 augustus organiseert YTH Knowledge een kenniscafé over work-life balance. Dit kenniscafé is mede mogelijk gemaakt door T-Mobile. Onze samenleving verandert continu en vraagt meer van de young professional. Hoe manage je al die informatie die op je afkomt? Hoe ga je ermee om als je tegen de stroom in wilt gaan? Hoe zorg je dat je keuzes maakt die voor jou de juiste zijn? Past je leven nog wel bij jou? Hoe blijf je lekker ontspannen en in conditie met de vele uren achter de computer? De experts bij het kenniscafé kunnen je verder helpen. Meld je aan!

Voor het kenniscafé op woensdag 28 augustus zijn we dit keer van harte welkom in de moderne binnentuin van New Babylon in het luxueuze meeting en shoppingcenter (opening in september). Een bijzondere omgeving voor een ontmoeting met Mark Frequin, directeur-generaal bij het ministerie van BZK, en diverse experts uit verschillende disciplines als haptotherapie, energiemanagement, mindfullness, timemanagement, etc. Als afsluiting praten we na tijdens de borrel.

binnentuin.jpg

Opening door Mark Frequin ‘Functioneren op topniveau in het analoge tijdperk’
Mark Frequin is op dit moment directeur-generaal bij het ministerie van BZK. Eerder werkte hij op de ministeries van VROM, EZ, VenW, Justitie en OC&W. Hij zal uit persoonlijke ervaring vertellen hoe het voor en in het digitale tijdperk is om te functioneren binnen de top van de overheid.

Drie gespreksrondes over de volgende thema’s:
Niets missen en toch voor jezelf kiezen – Inka Tetzlaff, CiEP Personal Quality & Results
Ben je beter dan de rest? – Christine Vossen, HSK Groep
Durf jezelf te zijn – Lisette Huizenga, ervaringsdeskundige
Ik doe alleen dingen waar ik energie van krijg – Esther Musch, Esthia
Lekker in je vel – Petra Vennegoor, A-way Events
Invloed van life changing events – Miriam Verhoef, Praktijk voor Haptotherapie
Kwaliteit van jouw aandacht – Irmgard Adriaans en Simone van Wijk, Nowmotion
Altijd online – Dennis Hoencamp, Winkelman en Van Hessen

Meer informatie

13_logo_New_Babylon-MEETING_CENTER_FC_CMYK.jpgDatum: woensdag 28 augustus 2013
Tijdstip: 17.30 – 20.00 uur
Locatie: Meeting Center New Babylon
Adres: Anna van Buerenstraat 21, Den Haag (ingang aan het plein voor het CS)

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X