In de afgelopen maanden is het bestuur van Young The Hague versterkt met drie nieuwe bestuursleden. Lieke Vollenbroek, Quinten Snijders en Simone Bootsma stellen zich aan je voor.

nieuwe_bestuursleden.jpg

‘De historie van de stad, het aanbod van cultuur, winkels, kroegen en het strand maken dat ik me helemaal thuis voel in het Haagse’

Lieke Vollenbroek werkt als senior beleidsmedewerker bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en StartupDelta en is het nieuwe bestuurslid Externe Betrekkingen.

Ik woon ruim 10 jaar in Den Haag. De historie van de stad met haar mooie panden, het aanbod van cultuur, winkels, kroegen en het strand dat zo lekker dichtbij is maken dat ik me helemaal thuis voel in ‘het Haagse’.

Ik heb aan de Haagse Hogeschool gestudeerd en ben daarna bij de Rijksoverheid gaan werken. Sinds kort werk ik daarnaast ook voor StartupDelta. Voordat ik bij YoungTheHague kwam was ik voorzitter van Piazza JongRijk, de koepelvereniging van de jongverenigingen van de Rijksoverheid. Dat netwerk neem ik nu mee naar YoungTheHague in mijn functie als bestuurslid externe betrekkingen. Ik volg daarmee Charles op. Ik heb er enorm veel zin in. Het wordt een bijzondere tijd want YoungTheHague viert haar eerste lustrum. Er komen veel gave evenementen aan en ik hoop jullie daar te zien!

‘Den Haag is allang niet meer de stad van alleen maar Haagse Harries’

Quinten Snijders is het nieuwe bestuurslid Communicatie. Hij werkt als redacteur bij Aedes, vereniging van woningcorporaties.

‘Met uitzondering van twee jaar tijdens mijn studietijd in Leiden, woon ik al mijn hele leven in Den Haag. Nu ik sinds 2014 ook weer in Den Haag werk, ben ik weer helemaal op mijn plek in mijn stad.

Voor mij is Den Haag altijd een prachtige stad geweest. Het politieke hart van het land, met een bruisend centrum, het strand en de duinen op fietsafstand. Qua imago viel het altijd wat tegen, maar daar is de afgelopen tien jaar flink wat in veranderd. Van de stad van ‘alleen maar Haagse Harries’ naar de stad waar ook mensen van buiten graag naartoe komen. Rockstad nummer één, met mooie festivals en gezelligheid. Maar ook de stad van vrede en recht, met internationale instituties en expats van over de hele wereld. De perfecte stad voor young professionals. Ik wil daar de komende jaren met YoungTheHague maar wat graag mijn bijdrage aan leveren.’

‘YTH is een prachtige aanvulling op mijn werk als advocaat’  

Simone Bootsma is advocaat bij Wille Donker Advocaten en sinds kort bestuurslid Commissies & Talent van YoungTheHague.

‘Na twee jaar actief te zijn geweest binnen de commissie Culture Nights is bestuurslid Commissies & Talent een mooie volgende uitdaging. Als commissielid heb ik gezien wat YTH voor de stad en haar young professionals kan betekenen. YTH heeft een groot netwerk aan partners, jongverenigingen en organisaties in Den Haag. Zij brengt niet alleen deze partijen in contact met young professionals, maar met name ook de young professionals met elkaar. YTH kan doordat zij de grenzen van organisaties, ministeries en bedrijven overstijgt, écht iets toevoegen voor young professionals en Den Haag. Persoonlijk ervaar ik YTH dan ook als een prachtige aanvulling op mijn werk als advocaat. Als bestuurslid Commissie & Talent wil ik met mijn enthousiasme zoveel mogelijk YTH’ers actief houden, onszelf blijven vernieuwen en zo samen YTH samen nog steviger op de kaart zetten.’

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X