In 2015 bestaat YoungTheHague vijf jaar en we kijken nu al terug op een bijzondere periode! De officiële kick-off van YoungTheHague was op 7 oktober 2010, in het bijzijn van burgemeester Van Aartsen, de CEO’s van Shell, Siemens, KPN en AEGON, de secretaris-generaal van het ministerie van Algemene Zaken en maar liefst 350 young professionals.

Inmiddels is YoungTheHague uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 2500 Haagse young professionals en organiseren we ongeveer 30 evenementen per jaar. De highlights van de afgelopen jaren zijn natuurlijk de bijeenkomst in de Ridderzaal met premier Rutte, de jaarlijkse nieuwjaarsfeesten en strandfeesten, ‘Voetbal & Recht’ bij PelsRijcken, het Verkiezingsdebat, het Europol-evenement ‘Are you 2020 proof?’, YTH & WK Hockey…. en nog veel meer.

Via deze enquête vragen wij jouw feedback over YoungTheHague en haar activiteiten. Wij zijn benieuwd naar jouw mening en willen deze graag gebruiken om ook in de toekomst weer mooie, inspirerende en gave activiteiten voor alle young professionals in Den Haag te organiseren.

Het formulier bestaat uit 20 korte vragen en het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Veel dank voor het invullen en we hopen je snel weer te zien bijop een van onze activiteiten!

Het invullen van de enquête kon tot en met 17 oktober 2014. Onder de personen die het hebben ingevuld verloten wij een iPad Mini.

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X