Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 Deal Vll > The Hague University – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

‘Den Haag als universiteitsstad”

In vergelijking met de andere grote steden ontbreekt het Den Haag voorlopig aan een echte universiteit. Voorlopig, want hier wordt hard aan gewerkt. Met Campus The Hague beschikt Den Haag over een dependance van de Universiteit Leiden.

Deze campus zal verder worden uitgebreid en plannen voor vestiging van een eigen universiteit zijn vergevorderd.
In samenwerking met de gemeente werkt YoungTheHague mee aan de totstandkoming van Den Haag Universiteitstad. Het imago van en de sfeer in de stad vormen hier een belangrijk onderdeel van. Tijdens een eerste gesprek met de wethouder (Ingrid van Engelshoven) is hier over nagedacht en in augustus zal een brainstorm met verschillende stakeholders worden georganiseerd. Op basis hiervan zal een concreet plan worden bedacht.
Wil je meewerken aan deze ambitie? Meld je dan aan via contractdenhaag@youngthehague.nl

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X