Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_factory_object.labels.php on line 2 CultureNight 2015 start met een overheerlijke voorstelling in TAHS! – YoungTheHague Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/5/0/youngthehague.nl/httpd.www/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 106

Ook in 2015 neemt de commissie CultureNights je mee langs een reeks culturele hoogtepunten in Den Haag. Cabaret, dans, muziek, festivals en beeldende kunst!

Een avond over liefde, lust, jaloezie, wraak en extase is het recept van onze volgende YTH Culture Night op 21 januari. In de voorstelling Restaurant Amore van Golden Palace schuift een bonte verzameling personages aan bij een diner dat niet alleen de beste maar ook de slechtste eigenschappen bij hen naar boven haalt: de beroemde kok van Restaurant Amore prikkelt met zijn fantastische kookkunst de verborgen oerinstincten van zijn gasten. Voedsel is pure passie!

CN_21_jan.jpg

YTH ‘Amore’ arrangement 
YTH biedt i.s.m. Theater aan het Spui op woensdag 21 januari een speciaal arrangement aan. Ons ‘Amore arrangement’ bestaat uit een ticket voor de voorstelling, een welkomstdrankje, een inleiding over de voorstelling door de regisseur, een overheerlijk diner en een drankje na de voorstelling.  De totaalprijs van dit arrangement bedraagt € 25,00.

Daarnaast is er in het theater een lokale foyermarkt waar onder meer lokale ondernemers hun product presenteren. Bovendien is er na afloop van de voorstelling een bijzondere zintuigelijke beleving, waarbij onder leiding van een van de acteurs op een heel andere manier eten kan worden geproefd.

Deze YTH Culture Night wordt een bijzondere avond die al je zintuigen prikkelt. Kom dus 21 januari naar het Theater aan het Spui om plaats te nemen in Restaurant Amore!

Programma:

Ontvangst                   18:00 uur
Diner & inleiding           18.30 uur
Voorstelling                  20.15 uur
Borrel                          21.30 uur

Het is niet meer mogelijk om kaartjes te kopen. Voor vragen, stuur een mail naar tickets@YoungTheHague.nl

YoungTheHague

  © 2017 | YoungTheHague
 


X